BoerenBlond in de Dorpshoeve in Hijken.

Hijken- Zaterdag 13 april organiseert de Promotiegroep Hijken samen met de Dorpshoeve een avond plattelandscabaret. Marianne van Dijk, Jan Prent, Jan Boverhof en Dirk Venema vormen het populaire cabaretgezelschap BoerenBlond.

Zij staan garant voor een verrassende avond plattelandscabaret. Het cabaretgezelschap slaagt erin een grote diversiteit aan onderwerpen op niet alledaagse wijze voor het voetlicht te brengen. De kracht van de acts zit vooral in de keuze van de onderwerpen uit het dagelijks leven en het zorgvuldig neerzetten van verschillende typetjes.

De kaartverkoop is gestart op 15 februari. Kaarten kosten €12,50 en zijn te bestellen via email: De reservering staat vol. Alleen nog wat kaarten aan de kassa voor de echte liefhebber! .promotiegroep@hijken.com, telefonisch: 06-13853642 of tijdens openingstijden in de Dorpshoeve te koop.

De voorstelling is in de Dorpshoeve in Hijken en begint om 20.30 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Begin