Halerbrug

IJsbaan

IJsvereniging ‘t-Sietsenveen

facebooktwitterIJsvereniging ‘t-Sietsenveen beheert de IJsbaan even ten noorden van Beilen, aan de oude weg naar Hooghalen/Assen. Er is parkeergelegenheid in het land naast de ijsbaan en er wordt in de berm van de weg geparkeerd.

Als het druk is raden we aan met de fiets te komen.

Panorama

Vlak voor de winter wordt er water op een wat dieper gelegen weiland gepompt en dan maar hopen dat het gaat vriezen.

De ijsbaan is meestal vrij snel bevroren waardoor er vrij snel geschaatst kan worden. Klik hier om te zien of de ijsbaan open is. Volg ons ook via Twitter, Sietsenveen.

Als er voldoende sterk ijs is, is de IJsbaan  geopend , hier vindt u de normale openingstijden, maar als er wedstrijden zijn kan dit afwijken. Voor meer info kijk op het bord bij de toegang van de ijsbaan.

Als het erg druk is staan er mensen bij de weg om te assisteren bij het oversteken, de weg is in het spitsuur soms erg druk, help kleine kinderen daarom altijd met oversteken. Er zijn wel borden geplaatst om de automobilisten te waarschuwen, maar niet iedereen houdt er rekening mee.

Al het nieuws over de ijsbaan op deze website vindt u in de categorie ijsvereniging en via onderstaand kaartje kunt u uw route naar de ijsbaan bepalen, klik op routebeschrijving.Grotere kaart weergeven
kvk: 40047167